Voetpijn is niet niks en over het natuurlijke supplement palmitoylethanolamide

Pijn aan je voeten is niet niks. Of branden. Je kan moeilijker lopen. En de medische wetenschap weet inmiddels hoe belangrijk lopen is. Als je elke dag een half uurtje loopt, dan neemt je gezondheid toe. je krijgt minder ontstekingen en voelt je lekkerder. Maar door die pijn aan je voeten is het bagger. En wordt t niets met dat lopen.

Dat moet anders. Daarom dit blog. Omdat we mensen met pijn aan de voeten willen helpen. Vooral ook omdat er een heleboel mogelijkheden zijn, die je niet hoort van de huisarts of podoloog. En als je minder pijn aan je voeten hebt, kan je meer gaan bewegen. En als je meer kan gaan bewegen, heb je weer minder pijn.

We willen met name de patienten zelf aan het woord laten. Die met voetpijnen vooral. En objectieve info geven over de positieve bijdrage die het supplement palmitoyethanolamide (PeaPlex en PeaPure) kan leveren bij voetpijn en andere soort chronische pijnen.

Bewegen alleen al maakt soms de pijn aan de voeten minder. Tenminste bij een deel van de mensen. Bij mensen met een polyneuropathie geldt dat namelijk niet. Dan is er gelukkig ook nog de natuurlijke pijnstiller waarover we hier objectieve informatie geven. Objectief, omdat er helaas een heel aantal producenten de waarheid met een korreltje zout nemen en van alles roepen over de door hun geproduceerde palmitoylethanolamide capsules. Het merendeel van de kreten zijn uitsluitend om goede sier te maken. Maar alleen de PEA preparaten met het PEA-opt keurmerk zijn jaren lang getest op veiligheid en werkzaamheid. En alleen van die preparaten weten we dat de PEA ook daadwerkelijk in het bloed komt. Bij de andere PEA capsules blijft het gissen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s