Het carpale tunnel syndroom (CTS) natuurlijk behandelen.

IMG_1224.jpg
Licht aan het einde van de Tunnel bij Carpale Tunnel Syndroom met PeaPlex

Het carpale tunnel syndroom komt veel voor. Het is een beklemming van een handzenuw en kan gepaard gaan met vervelende sensaties van prikkelen en tintelen isn de hand, en soms in de hele arm, met name s’nachts. Ook kan het veel pijn geven. Gelukkig is daar iets aan te doen. Op de site: http://www.neuropathie.nu/supplementen/carpale-tunnel-syndroom-succesvol-behandelen-met-normast.html is veel gedetailleerde informatie aanwezig.

Het beste is om eerst een behandeltraject met PeaPlex in te gaan, een bijzonder op de zenuwen ingesteld palmitoylethanolamide (PEA) preparaat, dat het beste van 2 werelden combineert. Ten eerste bevat het zuivere PEA, volgens een speciaal gepatenteerde wijze bereid. Ten tweede bevat het een uitgelezen selectie van fysiologisch gedoseerde vitamines uit de B reeks.

PeaPlex is het enige PEA product dat de claim ondersteunt het zenuwstelsel mag dragen. En dat is niet voor niets. Gebruik het in ieder geval 2 maanden, en neem 3 maal daags een capsule voor of na de maaltijd.

De Nederlandse expert op PEA gebied, de hoogleraar Keppel Hesselink publiceerde met een collega arts  in 2015 een overzicht van alle studies die gedaan zijn met PEA in zenuwbeklemmingen, zoals het carpale tunnel syndroom.

 Die studie is onder de link te verkrijgen. 

Een toelichting van professor Keppel Hesselink onder de link.

Een reactie op “Het carpale tunnel syndroom (CTS) natuurlijk behandelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s