Brandende pijn aan voeten bij neuropathie: effect van PeaPure

Deze patient had al lang pijn aan de voeten, kon er niet van slapen, en kon bijna niet meer lopen van de pijn. Nu heeft hij geen pijn meer, kan weer prima slapen en loopt weer als een kievit. We hebben niets gekort aan dit filmpje, omdat de patient direct en zo duidelijk to the point is.

De patient had binnen 2 weken al effect van de PeaPure, en direct verlichting met de ketamine creme op de voeten. We luisteren naar zijn ongeknipte en indrukwekkende verhaal, het maakte hem van een strompelende man tot een God, aldus zijn eigen verhaal:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s