Pijn en rolstoel voorbij met palmitoylethanolamide: een patienten ervaring

Eerst de patient aan het woord!:

Erge pijn kan tot de rolstoel leiden, zoals bij deze patient. Nu loopt ze weer zonder stok.
Voor elke patiënt met een neuropathie of met neuropathische pijn hebben we een behandelprotocol ontwikkeld, o.a. met palmitoylethanolamide (PEA) en lokale cremes tegen pijnlijke voeten en brand voeten. PEA vormt de basis van ons eigen zelfhelende vermogen. Na enkele dagen tot weken wordt de voet brand minder en kan pijn afnemen. Ook het lopen gaat dus vaak stap voor stap weer beter.

De pijn vermindert meestal merkbaar na enkele weken of soms zelfs sneller. Na die eerste periode bepalen we samen hoe verder te gaan. De fysiotherapeut speelt ook altijd een belangrijke rol voor de stabiliteit en de spierkracht.

Bij het instituut voor neuropathische pijn maken gebruik van verschillende behandelvormen: van lichaamseigen pijnstillers, via supplementen en reguliere pijnstillers, tot door ons (samen met een gespecialiseerde apotheker) ontwikkelde neuropathische anti-pijncrèmes. Dat alles maakt deel uit van een behandelingstraject daar. Een belangrijk element in het behandel protocol is een supplement dat palmitoylethanolamide (PEA) bevat, een lichaamseigen pijnstiller en balansbrenger, waarvan u 3 maal daags 400 mg capsules gaat gebruiken. Het instituut gebruikt uitsluitend PEA preparaten die het keurmerk PEA-opt dragen; alleen die formuleringen zijn bewezen effectief en veilig.

Hier een interview met een patient over hoe dit middel haar leven verbeterde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s