Multiple Sclerose ervaring met Palmitoylethanolamide

Een behandelaar stuurde ons dit bericht over de ervaring van een MS patiente met palmitoylethanolamide:

Een mevrouw van 65 jaar was jarenlang in behandeling bij een Universitair Medisch Centrum voor MS. Vorig jaar had ze te horen gekregen dat ze met haar uitbehandeld waren en niets meer konden doen. Ze maakte inmiddels gebruik van een scootmobiel en de situatie ging erg achteruit. Daarnaast had ze ook veel last van zware depressies.

De arts adviseerde haar om als laatste middel cannabisolie te gebruiken (…..lijkt toch langzamerhand een kentering te komen in de medische wereld). Zodoende kwam ze bij mij terecht.
Helaas werkte de olie niet bij haar (ze kreeg er enorme hoofdpijn van).

Begin dit jaar heb ik haar op de PEA gezet met daarnaast een hoge dosering vitamine D3, B12 en Q10 (ivm tekorten door statinegebruik).

Momenteel is de ommekeer wonderbaarlijk te noemen. Mevrouw is compleet veranderd naar een vrolijke vrouw die blijdschap uitstraalt, zelfs weer fietst en van plan is haar scootmobiel te verkopen. Tevens is ze bezig de medicijnen af te bouwen.

Wat geeft dit een voldoening om iemand zo te kunnen helpen.

Ik wilde dit even delen.

PEA ook bij Menière

Oh ja, de mevrouw die ik behandelde met PEA inzake de ziekte van Menière is nu een jaar lang vrij van deze ziekte. Ze is 1 keer gestopt met PEA om te kijken hoe dit ging, maar kreeg gelijk weer een aanval. Nu gebruikt ze PEA naar eigen inzicht en is dolblij van deze ziekte af te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s