Een therapeute die een opmerkelijke ervaring opdeed met goedkope PEA

Een therapeute liet afgelopen vrijdag (in Maart 2016) het volgende weten.

Zij vertelde dat zij zo blij was met de echte PEAPure (met het PEA-opt keurmerk), omdat ze zelf in haar eigen praktijk had ondervonden dat de goedkope PEA van andere organisaties niet werkt.

Zij had aanvankelijk bij 7 cliënten, mannen en vrouwen in de leeftijd tussen de 12 en 75, de originele PEAPure gebruikt. Ze waren daar zeer tevreden over.

De therapeute is toen daarna overgestapt op de goedkopere variant van niet originele PEA producenten. Toen kreeg ze allerlei klachten terug van haar cliënten dat deze capsules niet werkte en dat ze de originele PEAPure terug wilden!!

Therapeute is inmiddels duidelijk enthousiast over de originele PEAPure en met name dat ze weet dat op dit vlak kwaliteit wel degelijk uit maakt, het enige zinvolle is gaan voor kwaliteit en niet voor goedkoopte…..

Maar misschien het belangrijkste nog is dat bij de goedkope varianten de veiligheid ervan geheel onduidelijk is. In sommige capsules is zelfs meel aangetroffen (namaak PEA capsules) en in anderen toxische oplosmiddelen. Vandaar dat experts waarschuwen voor het gebruik van goedkope capsules met een onbekende kwaliteit, die niet klinisch getoetst zijn!

PeaPure met het PEA-opt keurmerk is een speciale PEA formulering

imagesWat is er nu aan de hand? De PEA die op een goedkoopje gemaakt wordt, wordt van materiaal gemaakt, waarvan we de oorsprong niet kunnen achterhalen, en de zuiverheid ook niet. Er is vrijwel nooit een analyse certificaat van PEA te zien, en als er een te zien is, is het ook weer onduidelijk waar dat certificaat gemaakt is….

Voorts is de door RS gepatenteerde PEA productiewijze die de basis is van het PEA-opt keurmerk, uniek in zijn soort, omdat er daardoor een hele bijzondere mix ontstaat van fijne, ultrafijne en kleine deeltjes PEA. Die verdeling leidt ertoe dat PEA met een dergelijke verdeling op vele gebieden actief is (zie afbeelding). En omdat het proces zo opgezet is, dat chemische en farmaceutische hulpstoffen die we niet in natuurproducten willen zien, niet meer nodig zijn. Dit maakt dat therapeuten en artsen nu kunnen steunen op een puur natuurlijk product dat een optimale werking in het lichaam kan leveren, zonder gestoord te worden door chemische stoffen zoals magnesiumstearaat!

Kleine, fijne en ultrafijne deeltjes PEA geven optimale werking

Die verdeling van de deeltjes PEA in de capsules vormt vermoedelijk een van de belangrijkste oorzaken waarom de PEA met het PEA-opt keurmerk zo opmerkelijk goed werkt vergeleken met goedkope capsules.

Zie verder: http://www.neuropathie.nu/2015/10/pure-pea-is-niet-altijd-puur-pea-palmitoylethanolamide-supplementen-info4u/

 

3 reacties op ‘Een therapeute die een opmerkelijke ervaring opdeed met goedkope PEA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s