Vraag: PeaPure bij I.C. blaaspijnsyndroom

Vraag:

Ik heb I.C. blaaspijnsyndroom. Het is een auto-immuunziekte, die niet meer overgaat. Ben sinds febr. 2016 PeaPure capsules aan het slikken, ( 3xd 400gr ) en heb nu na ruim 5 weken geen pijn meer. Moet ik deze capsules nu voortaan altijd blijven slikken? Want ze nemen wel de pijn maar niet de kwaal weg…

Antwoord:

Het blaaspijnsyndroom is inderdaad een soort auto-immuun ziekte, en die wordt o.a. veroorzaakt door teveel ontstekingsfactoren en te weinig natuurlijke remstoffen. PEA is een natuurlijke ontstekingsremmer en kan die disbalans weer in evenwicht brengen. Daar is PEA uniek in. De uiteindelijke oorzaak van de disbalans is niet bekend. Mensen met een I.C. blaaspijnsyndroom maken vermoedelijk te weinig PEA. Daarom zal u PeaPure lang moeten blijven gebruiken. U merkt vanzelf na een langere tijd of u op kunt houden. Meestal merken mensen dat de klachten dan weer terug komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s