Hernia pijn steeds terugkerend behandeld met PeaPlex

Een 55 jarige man had een hernia L5S1, met uitstralende pijnen in het rechter been. Gewone behandeling hielp niet. Hij werd daarna behandeld met PeaPlex en binnen een week verdween te pijn bijna volledig. Toen kwam er een vakantie en vergat hij PeaPlex mee te nemen. Binnen enkele dagen vlamde de pijn in de volle hevigheid op. Thuisgekomen nam hij snel weer PeaPLex in, en na 3-5 dagen verdween de pijn weer.

Dit is in duidelijk contrast met de literatuur over PEA zonder vitamine B. De tijd die nodig is om de pijn te verminderen is tussen 1 en 3 weken. Het bijvoegen van laag gedoseerde en speciaal geselecteerde vitamines B lijkt de pijnstillende werking van PEA zoals aanwezig in PeaPure niet alleen te versnellen maar ook te verbeteren.

Een reactie op “Hernia pijn steeds terugkerend behandeld met PeaPlex

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s