Hernia pijn bij arts op slag weg na PEA

Hier een boeiend relaas van een medisch directeur van een groot ziekenhuis die zelf een ernstige hernia kreeg met pijn. Niets hielp, ook Lyrica niet, todat hij palmitoylethanolamide gebruikte. Na enkele dagen was de hernia pijn bij het wakker worden op slag weg, en is ook niet meer terug gekomen. Een overtuigend verhaal:

Inmiddels zijn we enkele jaren verder en weten we dat het onder de tong strooien van palmitoylethanolamide niet hoeft. Tegenwoordig raden we aan om bij hele heftige pijn de eerste dag 3 maal 400 mg PeaPlex te nemen, en de volgende de dag de dosis te verdubbelen, en zo te houden tot de pijn duidelijk minder wordt. Daarna kan de dosis weer op 3 maal daags 1 capsule gesteld worden, tot de pijn geheel verdwenen is. Voor de zekerheid behandelen we dan nog enkele weken door alvorens geheel te stoppen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s