Zenuwpijn bij Hernia verdwijnt met PeaPlex

Vraag:

Ik ben nu twee maanden PeaPlex aan het nemen (3 maal daags) en mijn zenuwpijn nav mijn hernia is volledig verdwenen (kan ook aan verbetering houding, fysio of betere voeding en rust liggen).

Ik wil nu graag afbouwen of stoppen met PeaPlex, heeft iemand hier ervaring mee? Moet ik na stoppen weer opnieuw de werkbaarheid opbouwen?

Antwoord: We kennen een geval van een patient met een hernia en veel pijn in het been, die na stoppen met PeaPlex binnen een week weer pijn had. Bij opnieuw beginnen verdween de pijn sneller dan met PeaPure, namelijk binnen 3 dagen. Daarom denken we dat PeaPlex iets extra’s toevoegt aan het herstel en de bescherming van de zenuwen. Na een ruime periode, van enkele maanden, kunnen de meeste patienten de PeaPlex dosering verminderen om na enkele weken op te houden. Meestal blijft de pijn dan weg en is de zenuw voldoende gerepareerd.

Hoe het beste verminderen?

Het beste is om na de normale dosering 3 maal 400 mg per dag langzaam af te bouwen, bjvoorbeeld 2 weken 2 capsules, kijken of het goed gaat, en dan 2 weken 1 capsule en dan ophouden. Bij verergering of terugkomen van pijn de dosis weer verhogen, tot maximaal 3 maal 2 capsules per dag.

Zie voor een dergelijk verhaal https://voetpijn.wordpress.com/2016/04/15/hernia-pijn-steeds-terugkerend-behandeld-met-peaplex/

NB kies steeds voor een veilige en werkzame PEA capsule!

Vraag: waarom is PeaPlex beter dan PeaPure bij zenuwen die in de verdrukking zitten?

Antwoord: PeaPlex is ontwikkeld en geoctrooieerd op basis van medische gegevens die lieten zien dat fysiologisch gedoseerde en speciaal geselecteerde  vitamines B de zenuwbeschermende werking van PEA versterken. Veel patienten geven ook aan betere effecten te bereiken met PeaPlex.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s