Vraag: Na hoeveel tijd merk ik effect van PEA bij artrose pijn?

Deze vraag wordt vaak gesteld door patienten. In het algemeen geldt dat je PEA ten minste 2 maanden de tijd moet geven om het hele systeem te resetten. Maar in bijzondere gevallen werkt het wel maar duurt het nog langer. Hier een opmerking van een patient met artrose pijnen daarover:

Ik neem sinds 4 maanden Pea voor mijn heup artrose. Eerst dacht ik dat het niet hielp, maar nu sinds 2 weken is de pijn aanzienlijk minder. Ik kan weer slapen en mij in bed omdraaien zonder veel pijn.
Pea is een aanrader.

De meeste patienten geven de voorkeur aan PeaPlex, omdat daarvan de werking versterkt is.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s