Vraag: Hoe lang moet ik een dubbele dosis PEA gebruiken tegen mijn CRPS?

Ik heb sinds 2014 CRPS in mijn rechter pols na een val op het ijs. Ik kan die hand nu bijna niet gebruiken en er is voortdurend pijn. Veel behandelingen hielpen niets, en uiteindelijk wist de huisarts ook niet meer naar wie ik kon. Toen las ik over PeaPlex en ben het gaan gebruiken. Na een maand merkte ik vermindering van de pijn en ik las op het internet dat je de dosis ook kan verdubbelen. Nu gebruik ik al 2 maanden een dubbele dosis en de pijn is meer dam de helft weg. Ook kan ik mijn hand weer iets meer gebruiken. Hoe lang kan ik doorgaan met die dubbele dosis?

Het handigst is om nog een maand door te gaan en dan elke week 1 capsule minder te nemen, totdat u 3 maal daags een capsule neemt. Hou dat dan ten minste nog 3 maanden vol alvorens te kijken of 2 capsules ook voldoende is. PEA kan jaren gebruikt worden. Meestal merken mensen vanzelf of ze met minder PEA uit komen. Zo niet, de dosis weer verhogen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s