Vraag: Kan mijn hond (boxer) ook PEA gebruiken tegen de heupklachten?

Mijn hond is een wat oudere (11 jaar) boxer, en sinds een jaar loopt hij niet meer zo soepel en lijkt wel pijn te hebben. Ikzelf heb tegen de artrose in mijn knieën PEA voorgeschreven gekregen, en dan helpt mij echt goed. Kan mijn hond ook PEA krijgen, en hoeveel moet ik dan geven?

 

Ja, honden reageren net zoals mensen in het algemeen goed op PEA. Doseer tussen de 10 en 40 mg per kg hond, bij een hond van 10 kg kan je 1 maal daags een capsule PEA geven met 400 mg PE. Het best is om de inhoud van de capsule over het eten van de hond te strooien, de helft in de ochtend en de andere helft in de avond. Meestal merken de baasjes na 4-7 dagen dat de honden effect merken….

 

Zie voor een vergelijkbaar verhaal het volgende Youtube filmpje:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s