Spit: veel pijn in de onderrug en PEA

Spit, je zult het maar hebben. Het is in wezen een ernstige pijn door een acute beschadiging van de diepe rugspieren. Je loopt dan uitermate voorzichtig en uit de auto stappen is bijna onmogelijk.

IMG_1790 (1)
Spit: heel voorzichtig lopen en giga veel pijn in de onderrug

Hier een verhaal van een patient met chronische lage rugpijn en een periode met spit, en hoe PEA hielp.

Ik heb al langer lage rugpijn, waarschijnlijk omdat ik te veel achter de compu zit. Vorige maand deed ik boodschappen en tilde ik een doos uit de auto, die ik naast me op de voorbank had gezet, met tegels voor de badkamer. Terwijl ik tilde voelde ik dat het niet goed zat en ja hoor, ik had me letterlijk eraan vertilt. In de volgende uren werd de rugpijn steeds ondraaglijker, en ik kon niet meer op of neer. Letterlijk opstaan van de bank was een vrijwel onmogelijke taak. Ik kon alleen liggen in een warm bad, liggen op bed en op de grond en hele voorzichtige oefeningen doen. Ik wist meteen: dit moet spit zijn. Mijn huisdokter zei alleen neem maar ibuprofen tabletten, maar dat weet ik wel, de pest voor je maag.
Een vriend kwam langs en vertelde dat PEA ook goed tegen spierblessures is. Ik heb toen meteen PeaPlex besteld, dat was het beste stond er op de site, en begonnen met een dubbele dosis. Binnen 2 dagen nam de pijn in ernst af. Ik kon weer uit de stoel opstaan en voorzichtig wandelen. Nu, na aantal weken gaat het stukken beter, en ook de chronische rugpijn die ik normaal heb lijkt een stuk minder te zijn! Ik ben nu op een lagere dosis, 3 maal daags 1 capsule. Een mooi middel van natuurlijke oorsprong zonder bijwerkingen. Waarom weten dokters dat niet?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s