Traumatisch polsprobleem na lopen met stok voor knieband letsel

Een 24 jarige actieve sporter en student sprong een keer te ver en beschadigde zijn kniebanden. Operatie volgde. Daarna revalidatie, en ontzien van de knie door hinkepinke met een stok. Zo een stok waar je je hand doorheen steekt en dan daarmee voortstrompelt. Dan komt er veel druk op de pols. Binnen enkele weken had de jonge sporter dan ook polsproblemen, en die gingen niet meer weg en werden chronisch.

Hij startte een traject bij een fysiotherapeut en startte ook met PeaPure. Het revalidatie traject van de pols bleek uiterst snel te gaan, en de fysio merkte op dat hij niet begreep dat een dergelijke ernstige stoornis van functie zo snel verbeterde.

PEA blijkt vaker sport trauma of letsels snel te kunnen verminderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s