CRPS voet alleen effect met Pea-opt

Door een patient aan ons medegedeeld:

Zelf gebruik ik (vrouw 42 jaar) PEA bij CRPS voet.

Als pijn/dystrofie-reactie toeneemt door overbelasting (kan al bij een hele lichte prikkel zijn), neem ik PEA en dan merk ik dat het proces ‘omgebogen wordt’. Voorheen was mijn hersteltijd bij overprikkeling 4 maanden. Nu helpt PEA om die overprikkelingsreactie af te remmen, en om te buigen zodat het weer rustig wordt.

Afhankelijk van mate van overprikkeling kan dat binnen een dag tot paar weken weer helemaal hersteld zijn. (in plaats van 4 maanden zonder PEA). Gemiddelde dosering varieert van 3x daagse bij sterke reactie tot 1x daags bij lichte reactie.

Ik heb in de herfst  ook een goedkoper PEA preparaat uitgeprobeerd, zonder Pea-opt keurmerk om eens te kijken of dat wat deed.  Ik voelde geen enkele pijnvermindering bij gebruik. Dus ook ikzelf neem niets anders dan een PEA capsule met een Pea-opt keurmerk.

Kies ook altijd voor bewezen veiligheid van de PEA capsule!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s