Jonge Jongen met CRPS: beter door PEA, maar alleen met Pea-opt keurmerk!

Jongen van 14 jaar. Verhaal beschreven door behandelend arts:

Heeft sinds een tijd na een trauma een dystrofie van Sudeck, ook wel CRPS genoemd. Bij eerste contact was de pijn zeer intens, score 10 van de 10 (ondraagbare pijn). PeaPure ingezet (met Pea-opt keurmerk) en dat maakte dat de pijn per maand afnam, eerst naar 8, weken later zakte de pijn naar 5, naar 2 an na een ruim 5 maanden was de pijn verdwenen en de CRPS niet meer herkenbaar! De enige verdere ondersteuning was DSMO creme en creme van het instituut voor neuropathische pijn op basis van PEA en ketamine 10%.

In de periode maakte hij een overgang naar een goedkoper PEA preparaat, zonder het PEA-opt keurmerk, maar snel kwamen een aantal klachten terug. Patient wilde toen graag weer terug naar de PEA met het opt keurmerk. Daarna stabiliseerde het beeld zich weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s