PEA-opt bij kinkhoest en Giardia

Een arts liet ons weten:

Een meisje van 13 jaar zat in een klas waar de kinkhoest uitbrak. Zij kreeg PEA (met PEA-opt keurmerk) voorgeschreven van haar natuurarts. Haar herstel vergeleken met die van de klasgenoten die tegelijkertijd kinkhoest hadden verliep op langere termijn veel beter ondersteuning op korte termijn leek weinig verschil, herstel na 3 maanden was duidelijk beter.

De arts maakte als aantekening: dit is natuurlijk geen wetenschappelijk onderzoek, puur registratie van waarneming….

Verder had het meisje een Giardia besmetting waarbij ze veel klachten ervoer. (zeer moe, buikpijn, misselijk, veel gewichtsverlies). Haar ouders kochten een goedkoop PEA preparaat. Dit had geen effect op de klachten. Pas bij overstappen op het originele preparaat (met PEA-opt keurmerk) namen de klachten weer af.

Zie ook: PEA voor kinkhoest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s