Longontsteking alleen beter met Pea-opt

Een arts meldde het volgende:

Vrouw 72 jaar, gebruikt  PEA met het opt keurmerk bij longontstekingen. (in 2014 en 2015). Nadat verpakking op was overgestapt naar een nieuwe goedkopere pure PEA capsule verpakking, maar liet me weten dat ze hier niks van merkt dat het werkt. Ze mistte het effect. Ook zonder het goedkopere PEA helemaal op te maken teruggestapt naar het oude vertrouwde merk met het PEA-opt keurmerk.

 

Commentaar: PEA optimaal gecertificeerd is nog geen PEA-opt

PEA is niet geschikt om alleen in te zetten bij een duidelijke infectie van de long, wel naast een antibioticum. Soms zijn longontstekingen niet veroorzaakt door bacterien, maar zijn ze meer immunologisch gestoorde reacties, bijvoorbeeld bij sarcoidose. In alle gevallen kan de ontstekingsremmer PEA zinvol zijn, mits gekozen wordt voor een werkzaam product.

Alleen de PEA capsules die het PEA-opt keurmerk hebben gekregen voldoen daaraan, alleen die zijn klinisch getest.

Er zijn momenteel zelfs PEA capsules die in hun marketing stellen: PEA optimaal gecertificeerd. Dat zijn dus niet PE capsules die het PEA-opt certificaat dragen. Dat PEA-opt beeldmerk moet er echt bij staan wil je zeker weten dat je een werkzaam PEA preparaat hebt gekozen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s