PeaPure bij Lyme-pijnen: ervaring van een Lymie

Een Lyme patient met chronische pijn liet het volgende weten van de resultaten van een PEA-opt gecertificeerde PEA:

Ik slik nu 2 maanden PEA. Het werkt nog steeds top! Vooral voor zenuwpijnen, bij menstruatiepijn merk ik er weinig van. Maar voor zenuwpijn is het geweldig bij mij, kramp werkt het minder goed voor bij mij.

Al met al zeer tevreden dus, zonder dat het je grenzen laat negeren. Spierpijn voel ik ook gewoon alleen niet die extreme stijfheid en pijn meer waar ik niet mee kan functioneren. Het voorkomt hier een hoop leed!

een andere patient met Lyme liet weten:

Weet niet of het kan en of het idd zo werkt maar die vreselijke borstpijnen zijn minder, echter wanneer ik die capsule weer in moet nemen, gaat het weer aanzienlijk pijn doen, ik was m vanmiddag vergeten ik kwam hier achter door dat die borst weer z’n zeer ging doen..

heejjjj ook de pijn, schouders, elleboog, vingers zijn er minder meer dat als t er zit dat ik denk, het ja …dat was er ook nog…. Dusse even aankijken of zo doorgaat maar na een jaar pijn id. borst naar dit is al opvallend ( paracetamol en codeine etc werkte niet)

En een met PEA beginnende patient wist te melden:

twee weken pea pure, de pijnen, bij mij voornamelijk stekende scherpe pijnen borstkas, maar ook vingers, schouder, knieen, schenen echt wel merkbaaar verminderd..
nog steeds wanneer ik het weer wat licht voel.opkomen dan denk ik owja..dat had ik ook nog, een teken op zich al denk ik zo.
Nog steeds merkbaar waneer het tijd is voor de volgende.
Ik ben in deze korte tijd ( want het kan ok langer duren voordat effect merkbaar is ) tevreden tot nu toe.Paracetamol, ibrufen, codeine mochten helaas allemaal niet helpen en ik werd echt af en toe gek van die dagelijkse pijn…al genoeg te stellen met dat rare hoofd, erg prettig dat de pijn nu even niet in beeld is…
Jammer dat het zoveel moet kosten..maar ja….crea boekhouden maar weer.

Een reactie op “PeaPure bij Lyme-pijnen: ervaring van een Lymie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s