Chronische gewrichtsklachten door artrose met PeaPlex stukken beter

Een arts meldde ons het volgende: een wat oudere mevrouw met gedurende 20 jaar gewrichtsklachten had vele pijnstillers gebruikt. Vrijwel niets hielp. Ook de bekende pijnstillers hielpen weinig en hadden veel bijwerkingen. Zij had vooral pijn in enkels, knieën, en heupen. Het lopen was problematisch. Ze konden hooguit 100 m lopen waarna ze weer moest uitrusten. Ook het in beweging komen was voor haar een probleem. Dat heet startproblematiek. Het is klassiek bij patiënten met artrose.

Haar arts schreef haar PeaPlex voor. Driemaal daags één capsule na de maaltijd in te nemen. Na enkele weken merkte deze mevrouw dat de pijn langzaam minder werd. Het was weer iets makkelijker voor haar om in beweging te komen. Na twee maanden was de pijn met ongeveer 30% verminderd. Dat maakte haar leven een stuk plezieriger. Omdat het inmiddels juni was ging op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Ze vergat echter haar capsules mee te nemen. Na een week begon ze meer last te krijgen van startproblemen en van pijn in de knieën en heupen. Pas toen realiseerde ze zich dat dat kwam omdat ze al een week de capsules niet ingenomen had. Meteen na terugkomst begon ze weer met de inname van de capsules. Binnen een week nam de pijn weer af en werd het leven draaglijk. Sindsdien vergeet je nooit meer onder capsules mee te nemen als op vakantie gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s