PEA bij Bechterew en Diabetes: een patienten ervaring

Gereblogged

Pea-opt ervaring van een gebruiker en orthomoleculair therapeut: Bechterew en Diabetes, met pijn

PEA-opt bracht verlichting bij chronische ernstige pijn bij Bechterew en Diabetes.

Een patient liet ons het volgende weten, nadat ze een langere periode PEA capsules had gebruikt met het PEA-opt keurmerk.

Patient ervaring

U vraagt naar de werking van PEA in de praktijk. Daarop wil ik U een toelichting geven.

Direkt bij de nascholing door Prof. JMK. Hesslink heb ik 10 potten besteld met de bedoeling deze zelf te gebruiken omdat ik naast orthomoleclair Geneeskundige ook  chronisch pijn heb, en van de hoed en de rand weet wat betreft “pijnbestrijding”

Ben Hasjimoto (schildklier), Bechterew (ruggenwerkvel-reuma) en diabetes patiënt.

In 2013 begonnen met blaasontstekingen door E-colie, Klebsiëlla en tot slot Streptococcus gallolyticus in de blaas.

Mijn leven heeft aan een zijden draad gehangen. Dit heb ik ook gemerkt. Zo’n intense vorm van vermoeidheid had ik nog nooit gehad.

Het trof mij dat de prof. een dame besprak die 2 jaar antibiotica heeft gebruikt voor chronische blaasontsteking ( Cystitis; blaaspijnsyndroom). Ik had het zelf kunnen zijn. Ik wijt dat aan het gebruik van heel veel vitaminen dat ik het leven heb behouden en zonder opname in het ziekenhuis thuis mijn “eigen behandeling” kon voort zetten.

Ook heb ik mijzelf behandeld met diverse behandelingen  – kortom: alles is uit de kast getrokken.

Tot overmaat van ramp stelde de internist in 2014 ziekte van Kahler vast. Ik was behoorlijk in paniek.

Echter, achteraf bekeken ben ik in mijn leven 3 x door een zieke teek gebeten. Dr. Vester homeopaat in Rijssen heeft mij hiermee geholpen.

Het leek op Kahler, door de behandelingen werden mijn bloedwaarden beter. Van internist moeten wisselen. Duld geen homeopaat in de buurt.

Nu ben ik enigszins op de been, gebruik vele vitaminen mineralen en enzymen.

PEA tegen de forse pijn

Toen de palmitoylethanolamide. Chronisch pijn, mijn onderbenen en vooral voeten zijn beschadigd door slechte bloedvaten. Altijd fors pijn. Aangepaste schoenen. Steunkousen. Enz. enz.

Begonnen met 3 x 2 Pea capsules per dag bij andere supplementen.

Na 2 maanden ging de ergste pijn uit mijn voeten en ging ik beter lopen. Allen maar winst!

Daarna terug gegaan naar 3 x 1 Pea en dat is voldoende. Het werkt wel degelijk, je moet even geduld hebben! Vooral je pat. begeleiden in dit proces van wachten op verbetering.

Ook geen blaaspijn meer

Tot slot wil ik U kwijt dat ik tot heden geen blaasontsteking heb gehad tijdens het gebruik van PEA. Ook gebruik ik geen catheter meer.

Van urineretentie is nauwelijks sprake en ben ontslagen bij de uroloog. Een schitterend middel. Blijf onderwijzen over deze stof.

Ik wens U allen veel succes!

Commentaar op deze patient ervaring

We krijgen regelmatig dit soort berichten binnen. Boeiend is de brede werking van het natuurlijke middel PEA, bij een groot aantal aandoeningen die gepaard gaan met chronische pijnen. Chronische pijnen kunnen voorkomen bij een groot aantal aandoeningen… Deze patiënt had een aantal problemen die samenhangen met een reumatische aandoening, diabetes, en het zogenaamde chronische blaaspijpsyndroom. Wij wijzen er altijd op dat er maar een capsule is die uitgebreid klinisch getest is, en waarvan de veiligheid als een paal boven water staat. Dat is de capsule die voorzien is van het keurmerk PEA-opt. Wij wijzen met net klem daarop, omdat er tegenwoordig vele namaak producten bestaan, waarvan die veiligheid en de werkzaamheid nooit aangetoond zijn. Een aantal behandelaars heeft ons inmiddels laten weten dat patiënten die aanvankelijk in verband met goedkoopte andere capsules gebruikten, veel minder tot geen effecten gemerkt hebben van deze capsules…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s