Snelle pijnstilling door PEA?

In de VS is er een PEA gebruiker die liet weten meteen na een dag al effect te bespeuren. De patient begint met de bekende aanhef OMG, Oh My God). PEA heeft 2 groepen werkingsmechanismen, een via membraan kanalen, die werk snel, en een die afhankelijk is van de resetting van een aantal genen, die heeft weken tot maanden nodig. Klaarblijkelijk was de snelle pijnstilling hier mogelijk:

Omg…I just got my bottles yesterday. I was thinking it was going to take over a month to notice a difference. My hands and feet hurt so bad. Just after ONE day my pain has lessened! Is this possible? Or is it placebo effect? Either way it is a substantial enough amount to make a difference and I am so grateful! I’ll keep you all posted!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s