Pudendus neuropathie en PEA als behandeling

Een patient:

Ik ben geopereerd door Dr B. Ik vond het een nare operatie. Vlak na de operatie weinig pijn, omdat je tijdens operatie verdoving krijgt ingespoten vanbinnen.

Na aantal dagen is deze uitgewerkt. De incisies zijn best pijnlijk omdat ze vlak naast de anus zitten. Mocht iemand deze operatie gaan doen, zorg dan dat je voortijdig soepele stoelgang hebt. Ik had ook sinds 2 jaar een soort pre orgastisch gevoel, wat in weze ook zenuwpijn is maar wat je ervaart als een intense jeuk waar je niet bij kunt. Ook wel ReGS genoemd, daarnaast ook een hele drukkende vervelende pijn in onderbuik. Eigenlijk zijn deze 2 soorten pijn nu niet aanwezig dus dat is heeeeel fijn….de rust vanbinnen.  Wat ik na operatie wel heb, is het brandende gevoel of je wonden hebt van onderen en in je anus. Er is echter niets te zien het us eigenlijk mooi genezen. Ik zou moeten juichen nu omdat de andere pijn minder en weg is, maar de pijn die ik nu heb word ik niet blij van. Nog steeds niet goed zitten en lang staan, ik weet het is nog te kort zegt Dr B., het komt omdat hij 90 min. in aanraking is geweest met de zenuwen en dat moet weer genezen.

Ik gebruik nl PeaPure, dit is een lichaams eige pijn stiller. Je moet het wel tijdje slikken voor het wat doet. Het is de laatste dagen wat draaglijker dus misschien door de Pea Pure.

Heeft iemand nog evt tip. of heeft iemand Gabapentine geprobeert? dit raade Dr. B. nl aan. Ik ben beetje bang voor bij verschijnselen. Ik ben wel blij dat ik operatie heb ondergaan, nu afwachten op verloop en herstel….ik hoop het zo. Sterkte aan allen die hier aan lijden.

Commentaar: de nervus pudendus neuropathie is een beklemmingsneuropathie, een aandoening van de zenuw door beklemming. Er is veel literatuur over de positieve waarde van PEA bij beklemming van zenuwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s