Kanker pijn door gemetastaseeerd prostaat carcinoom meer dan 50% minder met PeaPlex

Een 59-jarige man, hoogleraar aan een Nederlandse universiteit, had sinds jaren gemetastaseerd prostaat carcinoom. Hij was behandeld met chemotherapie daarvoor. Na de chemotherapie begon hij last te krijgen van tintelende voeten, en pijn steken in de voorvoeten, alsmede branderigheid. Verder had hij pijn aan de schouders en in de rug, door het gemetastaseerde prostaatcarcinoom. De internist het hem voor de treinen behandeld met amitriptyline. Daar werd hij behoorlijk suf van, En als hoogleraar is dat niet handig.

Hij werd vervolgens behandeld met PeaPlex, driemaal daags één capsule 400 mg, Met als idee dat deze bijzondere combinatie tussen vitamines B en natuurlijk een pijnstillende stof palmitoylethanolamide, zowel de pijn van de kanker, Als de pijn van de neuropathie die veroorzaakt was door de chemotherapie zou kunnen tegengaan.

In Italië zijn een aantal oncologen die veel ervaring hebben met het geven van palmitoylethanolamide bij kanker pijn. Dat was ook de reden dat de patiënt in kwestie dit preparaat kreeg.

Binnen een aantal weken begon de pijn af te nemen en verdween stekende pijn in de voorvoeten. Nou nog een aantal weken witte pijn in de schouders en rug een stuk draaglijker, En de patiënt gaf aan dat er tenminste 50% pijn reductie was.

De amitriptyline kon gestopt worden, ondanks het feit dat deze pijnstiller verstopt werd blijft de pijn voor grootste deel draaglijk, Zowel de kanker pijn als de pijn door de chemotherapie, de neuropathische pijn, waren tenminste 50% verminderd. De Patiënt komt goed functioneren, kon weer college geven en voelde zich een stuk vitaler.

PeaPlex blijkt in dit geval een goed natuurlijk alternatief bij de behandeling van kanker pijn door metastases, en bij de behandeling van zenuwpijn veroorzaakt door chemotherapie.

Een reactie op “Kanker pijn door gemetastaseeerd prostaat carcinoom meer dan 50% minder met PeaPlex

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s