PeaPlex zinvol bij Dunne Vezel Neuropathie?

Een vraag kwam binnen: is PeaPlex zinvol bij pijn in de voeten door dunne vezel neuropathie? Op dde site onder de link veel achtergrond.

We geven een reactie weer van een patiënt met dunne vezel neuropathie als antwoord op de vraag:

Ik heb nu al enkele jaren pijn aan mijn voeten en de neuroloog kon afhankelijk niets vinden. Alle testen die hij deed waren negatief. Toch had ik veel pijn aan mijn voeten een van de neuroloog zei dat het erg leek op een zenuwpijn. Uiteindelijk heb ik een afspraak in Maastricht gemaakt bij de universiteit. Daar onderzocht met mijn zenuwen door middel van verschillende methoden en de uitslag was dat de zenuwpijn wel degelijk te begrijpen was. Er was namelijk sprake van een zogenaamde dunne vezel neuropathie.

Een vriendin van me wees me op het preparaat PeaPlex, omdat dat een optimale combinatie was van zenuw beschermende natuurlijke stoffen. Ik ben dat doen gaan gebruiken en tot mijn grote verbazing werd de pijn al met drie weken een stuk beter te dragen. Na anderhalve maand kom ik ook weer lakens op mijn voeten velen, zodat ik ook veel beter kon slapen. Mijn arts had nog nooit van dit middel gehoord. Ik ben erg blij met de tips van die vriendin van mij. Ik gebruik deze capsules nu al drie maanden en ben er erg tevreden over.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s