Fibromyalgie: moe, pijn, schouders, nek, rug en de waarde van PeaPlex

Ik ben een vrouw van 55 jaar en ik heb al geruime tijd veel last van Moeheid en van pijn eigenlijk in mijn hele lichaam. Maar vooral in mijn schouders en mijn nek en ook in mijn rug. De pijn wordt erger als ik moe wordt en als ik moe wordt, kom ik tot niets meer vooral ook door die pijn. Het is een knagende en zeurende pijn en wat ik ook doe het lijkt er niet minder op te worden. Mijn huisarts zei dat ik vermoedelijk al gespannen ben en overgevoelig waardoor ik erg moe wordt. Maar ik heb een heel gezin om voor te zorgen en ik ben ook kostwinner dus toegeven dat ik overspannen zou zijn dat zie ik niet zitten. Een vriendin van mij zei dat ze vond dat ik het chronische vermoeidheid syndroom had en dat daarbij is dit soort pijnen passen. En dan als je zoveel pijn hebt in je spieren mens ook wel zeggen dat je fibromyalgie hebt.

Zij had gehoord van een andere vriendin die soortgelijke klachten als ik had dat die van haar natuur arts in natuurlijke pijnstiller en ontstekingsremmers gekregen had en dat spul had een naam PeaPlex. Het waren capsules en in die capsules rob die pijnstillende stof samen met een aantal voor het zenuwstelsel goeie vitamines. Ik ben wat over die stof gaan lezen en ik vond het een interessant verhaal. Ik vond vooral interessant dat is tof als er natuur in je lichaam aanwezig is en dat bij mensen die vermoeidheid hebben en chronische pijn dat in hun spieren minder van die stof gevormd wordt. En dat is toch een soort natuurlijke balans brengen is. Nou als ik me iets voel dan is het wel in balans.

Daarom dacht ik ik ga dat spul proberen. Maar ik heb dat niet op eigen houtje gedaan ik ben naar een natuur arts gegaan die edge goed kende. Hij adviseerde me om te beginnen met driemaal daags een capsule naar de maaltijd. Na een maand merkte ik al resultaat maar ik was niet heel enthousiast want het toch niet erg op. De natuur arts adviseerde me toen een maand de dubbele dosis te nemen dus driemaal daags twee capsules. Dat zet het wel zouden aan de dijk en binnen een paar weken voelde ik me echt stukken beter. Ik kon toen weer terug naar de normale doses driemaal daar’s een capsule, en dat is nu drie maanden geleden.

Sindsdien voel ik me een stuk beter, ben niet meer zo vermoeid. En de pijn voel ik ’s nachts niet meer zodat ik beter kan slapen en minder moe ben. Overdag is de pijn er nog wel maar niet meer zo ongelofelijk irritant en zeurend. Ik ben blij dat ik geweest ben op dit middel en denk dat andere vrouwen die net zoals ik noem zijn en gewoon langdurig pijn hebben dit ook zeker moeten gaan proberen. Vooral omdat het een natuurlijke en lichaamseigen stof is zo begreep ik er geen bijwerkingen voorkomen. Ik heb ook niets opgemerkt van bijwerkingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s