Vreselijke zenuwpijnen in nek

Vraag:

Zelf heb ik een Manueel therapeut bezocht die mijn nek wel even recht zou zetten/kraken omdat ik last had van een tennisarm… dit omdat volgens hem de blokkade in mijn nek zat. Vanaf die tijd heb ik vreselijke zenuwpijnen in mijn nek, maakte niet uit of ik nu zat of lag, en was 24 uur aanwezig. Nu na 2 jaar van ellende en vele ziekenhuisbezoeken MRI’s, legio medicijnen waaronder Lyrica Tramadol en Cymbalta ben ik uitgekomen op PeaPlex.

Ik slik PeaPlex nu sinds 4 maanden en ben zo goed als pijnvrij. De zenuwpijnen van eerder heb ik niet of nauwelijks meer, en kan sinds die maanden dus ook weer goed en pijnvrij slapen en LEUKE dingen doen!!!

Sinds 2 weken ben ik weer gaan afbouwen naar 2 per dag maar merk dat de pijn dan toch weer snel terugkomt. Kan ik het weer verhogen naar 3 maal daags, en voor hoelang? Ik wens de mensen op dit forum veel sterkte, Pea heeft mij enorm geholpen! Alvast bedankt voor uw reactie.

Antwoord:

De dosis van PeaPlex weer verhogen! Bij chronische aandoeningen waarbij de zenuwen stress (bijvoorbeeld druk door artrose van de nek) ondervinden zoals bij u moet je de zenuwen constant beschermen met PeaPLex. Pas als de oorzaak (in dit geval de mogelijke druk op de zenuwen in de nek) geheel weg is heeft het zin de dosis te verlagen….

Een reactie op “Vreselijke zenuwpijnen in nek

  1. Manuele therapie is te grof, zoals hieruit blijkt. Ga naar een Orthomanueel ARTS, die kunnen u zeker helpen. Laten foto’s maken en rommelen niet maar wat aan. Dit zijn geen fysiotherapeuten die ook eens een cursus hebben gedaan, maar echte specialisten. De resultaten zijn ongelooflijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s