PEA bevalt goed bij CVS (Chronisch Vermoeidheidssyndroom)

Een patient liet weten:

Fantastisch nieuws! Ik ben ongeveer een jaar in extreme pijn geweest (en in bed). Er is een vraag gesteld over hoeveel van de pijn CVS gerelateerd is, hoeveel vanwege degeneratieve hernia, en hoeveel kan worden veroorzaakt door iets zoals MS.

Ik heb 3000 mg / dag gabapentine en 75 mg / dag baclofen gebruikt (maximale doses voor beide). Zelfs toen was ik aan het aanvullen met kleine hoeveelheden oxycontine (gedurende de dag, vooral op dagen wanneer ik in de douche kwam) of carisoprodol (’s nachts). Ik had nog steeds gedeeltelijke aanvallen (waarschijnlijk niet geassocieerd met CFS?) In verband met de neurologische symptomen en pijn en andere pijngerelateerde symptomen.

Ik begon een lichte maar merkbare vermindering van pijn op ongeveer 6 dag na het gebruik van PEA capsule. Het pijnniveau is verder gedaald !!! Te Gek !!! Ik heb nog geen oxycontine gebruikt en ik heb minder en minder carisoprodol nodig. En PEA werkt zonder enige “duizeligheid”, enz. En zonder een recept! Deze natuurlijke dingen zijn mijn favoriete! Het is niet nodig om te proberen een dokter te overtuigen dat ik het moet proberen.

De PEA geeft blijvende, consistente verbetering. ABSOLUT TE GEK !!! DANK U AAN AL DE PEA STUDENTEN!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s