MicroPEA bij Interstitiele Cystitis (blaaspijn)

Een patient deelt ervaringen:

Ik heb wat onderzoek gedaan en neem PEA voor 4 à 5 maanden nu. Ik gebruikte veel geneesmiddelen / supplementen voor mijn interstitiële cystitis / blaaspijn syndroom ziekte, gediagnosticeerd in 2008.

Na een paar weken op PEA waren mijn pijn minder en kon ik meer dingen doen: lopen, winkelen, werken. Mijn leven is volledig veranderd na gebruik van dit geneesmiddel (in Italië wordt een medicijn genoemd en in Nederland wordt het een supplement genoemd).
Ik heb een beetje onderzoek gedaan en ontdekt dat dit Palmitoylethanolamide goede resultaten heeft gehad voor mensen met chronische (zenuw) pijn. Het is zeer beroemd in Italië en nu sinds een jaar in Nederland.

Ik hoop dat andere mensen ter wereld dit de oplossing zullen zijn. Ik ben niet 100% pijnloos, maar deze verbindingen zullen dit probleem oplossen in plaats van alle andere grote bijwerkingen die ik in de wereld heb: Lyrica, Amitriptyline, Anti-depressies, enz …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s