PeaOpt capsules: een must bij CRPS

Nou, PEA-opt is een must voor mij met mijn Reflex Sympathetic Dystrophy of nu CRPS, een aandoening die wordt beschouwd als de ergste en meest pijnlijke uit elke enkele chronische pijnziekte en over kanker tot de geboorte van het kind, vandaar daarom wordt het de zelfmoordziekte genoemd.

Ik kwalificeer me voor medische marihuana, maar verzekering vergoed het niet.

Ketamine is de beste behandelmethode, maar ik moet buiten het net in een donkere plaats reizen en waarschijnlijk te duur en illegaal. Asshole “pijnarts” zou me zelfs niet anti-depressiva, zoals Amitriptyline, voor zenuwschade geven en natuurlijk niet in de hel voor pijnpillen, die zonder genezing begrijpelijk is en waarschijnlijk 1% van het ooit hebben, omdat het gewoon zou leiden

Tolereren om een ​​ondraaglijke ziekte te zijn zonder het einde in zicht te hebben, omdat u daar niet aan sterft. Ik vertelde haar dat ik een calciumkanaalblokker had voor basale bloedstroom, maar ook niet dat.

Ik vertrouw nu op PEA, dus ik zal het weten of het werkt maar ik weet dat het super cool is en geweldig om te zien of het gaat werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s