PeaPure bij rug en nekpijn

Een patient liet weten:

Ik heb binnen 10 dagen met PEAPure een geweldige ervaring gehad vanaf het moment dat ik het begon te nemen. Ik beweeg niet veel op het werk en dat heeft mijn rug en nek gedood tot het punt dat het uitoefenen niet meer helpt. Het is een paar maanden geleden dat ik er mee begonnen ben, en ik ben heel enthousiast. Ik voel me veel beter en ik heb geen bijwerkingen opgemerkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s