Fibromyalgie patienten en hun ervaring met PEA-opt

Hier volgen een aantal patienten ervaringen van fibromyalgie patienten die PEA capsules gebruikten

Gebruik: sinds 2 maanden
Bij mij helpt/werkt het, de PEA dus. Ik merkte al een eerste verbetering na een week of 2-3. Het werkt dus niet meteen je moet er wel even mee aan de slag. Ik heb nu echt minder pijn en ik voel me blijer. Ik hoop dat het zo aanhoudt dan hoop ik het ook langzaam te kunnen afbouwen want duur is het wel maar vooralsnog blijf ik er nog even 3 per dag innemen.

Gebruik: sinds 6 weken
Ik wil geen te hoge verwachtingen wekken bij lotgenoten, omdat iedereen natuurlijk weer anders in elkaar zit. Maar wat ik totaal niet had verwacht was dat ik meteen al vanaf het begin minder pijn had. In het begin gooide ik het op toeval, maar ik ben de capsules ook wel eens vergeten en dan had ik meteen meer pijn.

Bespreking: dit horen we vaker, o.a. een patient die PeaPlex gebuikte (een preparaat dat een versterkte werking heeft), die het vergat op vacantie mee te nemen, en haar artrose pijnen flakkerde binnen enkele dagen weer op, ondanks de zon in Spanje.

Gebruik: sinds een jaar

Ik gebruik het bijna een jaar. Heb het voor geschreven gekregen via mijn natuurlijk geneeskundige arts. Daar naast ben ik ook anders gaan eten, geen melkproducten meer enz enz, en ik ben daar door enorm opgeknapt.

Gebruik: sinds 1,5 weken

Ik gebruik het nu 1,5 week en merk dat het de pijn iets dempt, Hoop dat het nog wel iets meer resultaat heeft maar dan moet ik het ook iets langer gebruiken. Ik gebruik 3 tabletten daags. Voel me in ieder geval beter in mijn vel dan met de amitryptiline! Alleen het slapen is nu een probleem, daar heeft het bij mij geen invloed op en dat deed de amitryptiline wel, helaas. Maar probeer nu melatonine uit of dat wat doet. Ik kan wel inslapen maar niet doorslapen. Wie niet waagt die niet wint!

Gebruik: sinds 4,5 weken

Na een week minder pijn in mijn gewrichten. Werkt ook goed tegen zenuwpijnen. Geeft geen bijwerkingen. Ik gebruik het in combinatie met vitamine D en Fibrofit Strong.

Gebruik: sinds ruim 3 weken

Ik had veel last van mijn kaak. Die voelt nu veel meer ontspannen aan. Alsof de kramp er vanaf is ofzo.

Gebruik: sinds 2,5 weken

Ik heb 2 dagen de PEA-opt capsules niet kunnen slikken i.v.m. griep, en merkte dat ik weer meer pijn had. Neem nu weer gewoon 3 tabletten op een dag en dezelfde dag had ik al minder pijn. Dan mogen ze wel duur zijn, maar ik doe er alles voor zodat de pijn dragelijker wordt. Ik merk het nog niet tav mijn CVS, maar de pijn word wel echt minder. Ook geen vervelende bijwerkingen gehad, die heb ik altijd gelijk met alles wat ik slik of zalfjes of iets. Dus ben erg positief.

Gebruik: sinds 2 weken

Ik heb echt het gevoel dat er wat aan het veranderen is. Ik voel me vrolijker en het was mijn man die dat het als eerste zei. Het is allemaal nog pril maar dit voelt goed in ieder geval.

Gebruik: onbekend

PEA kent geen bijwerkingen. Ik ben er blij mee, het is wel hartstikke duur maar er zijn nu ook webwinkels die een goede prijs aanbieden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s