Palmitoylethanolamide: objectieve informatie4u

Er komen steeds meer sites die informatie verstrekken over PEA. Daarvan valt vrij snel te zien dat de sites gemaakt zijn door de producenten. Sommige gaan zelfs zo ver dat ze allerlei voor de leek overtuigende informatie verstrekken over waarom hun preparaten zo goed zijn.

Er is eigenlijk alleen maar een zekerheid: De PEA preparaten die het keurmerk PEA-opt dragen, en de Italiaanse preparaten die PEA-um en PEA-m bevatten, en volgens vaste patentprocessen bereid zijn, zijn uitgebreid klinisch getest. Zowel in grote dubbelblinde studies als met zogenaamd observationeel onderzoek. Die preparaten zijn betrouwbaar en hebben een zogenaamde track-record. De rest zijn me-too preparaten, van organisaties die meedrijven op de golven, zonder zelf onderzoek gedaan te hebben naar de werkzaamheid van hun eigen product.

Kies voor de beste kwaliteit, wil je de beste effecten hebben van de PEA. Dat is dus met PEA producten die uitgebreid in mens en dier getest zijn.

2 reacties op ‘Palmitoylethanolamide: objectieve informatie4u

  1. ik heb neuropathy in me voeten en benen …. nu zijn me voeten in en in koud en doen vreselijke pijn hoord dit ook bij distrofoby ? en wat is er aan te doen ?

    1. Vele patienten varen wel bij een PEA product dat PEA-opt gecertificeerd is, en het kan zinvol zijn daarna PEA creme ook te gebruiken om de voeten mee in te smeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s